Tere tulemast uus mudeliaasta

Tere tulemast uus mudeliaasta

Tere tulemast uus mudeliaasta

11.06.2024 Topused.ee

Oma ulatusliku tehnoloogilise uuendusega, sealhulgas ümberkujundatud juhi töökoha ning uue ja täiustatud baasvarustusega on MAN TGE Next Level loodud pakkuma suuremat ohutust ja mugavust.

MAN TGE Next Level'i uus interjöör teeb kõik selleks, et te tunneksite end mugavalt - algusest peale kuni tööpäeva lõpuni. See pakub mugavust, mida kaasaegne tehnoloogia võimaldab. Nii saate te alati keskenduda olulistele asjadele - kas liikluse või pausi ajal.

INTERJÖÖR - tunne ennast tööl nagu kodus!

Ergonoomiline multifunktsionaalne rool - te ei taha sellest enam lahti lasta. Uus rool on loodud tagama mugavuse, võimaldades teil hõlpsalt valida uusi abisüsteeme ning samal ajal sõitu nautida.

MAN Media Van - uus MAN Media Van on saadaval kahe ekraanivariandiga - 10,4'' või 12,9'' - ja paljude kasulike funktsioonidega. Samuti saab kaasata navigatsiooni ja veebiraadiot. 

Digitaalne näidikuteplokk - uus näidikuteplokk näitab teile olulisi üksikasjad, nagu spidomeeter, läbisõidumõõdik, tahhomeeter, kütusetase, jahutusvedeliku temperatuur ja palju muud.

MAN SmartLink - seal on teie jaoks olemas kõik: nutitelefoni integreerimine toimub Androidiga Auto või Apple CarPlay'ga, sealhulgas juhtmevaba laadimine. Valitud rakendused kuvatakse meediaekraanil ja neid saab kasutada juhtimispuldi kaudu.

Elektrooniline parkimispidur - unusta mehaanilise seisupiduri hoob. Siit tuleb elektrooniline seisupidur, mida saab juhtida lihtsalt nupuga kokpitis. Lisa “Auto Hold” pakub täiendavat leevendust, näiteks kallakutel.

Keyless Go - jäta võti lihtsalt taskusse! Keyless Go võimaldab sõiduki käivitamist raadio teel, ilma et peaksite kasutama traditsioonilist võtit. Täiendavat nuppu kokpitis kasutatakse mootori käivitamiseks ja seiskamiseks.

USB-C liides - teie nutitelefoni laadija on nüüd alati teiega. Kaks USB-C porti armatuurlaual võimaldavad hõlpsasti mobiilseadmete kiiret laadimist, samuti andmeedastust.

Automaatne käiguvalits - automaatne käiguvalits parandab sõiduomadusi- ja kogemust. Seda on kiire ja lihtne käsitseda, eriti kui teeolud on keerulised. 

 

VÄLIMUSE TIPPHETKED

Esmaesitlusvärv kahvatu vaskmetallik.

Klaverimustad peeglikatted.

Hõbedased iluliistud kaitseraual.

„Next“ märk iluvõrel.

 17'' valuveljed hõbedases või valikuliselt mustas värvitoonis.

 

Uus standardvarustus

◾ Väsimuse tuvastamine

◾ Liiklusmärkide teave

◾ Intelligentne kiirusassistent

◾ Kiiruspiirik

◾ Hädapidurdusassistent

◾ Aktiivne sõiduraja hoidja

◾ Rehvirõhu jälgimissüsteem

◾ Pimenurga hoiatussüsteem (vasakule või paremale)

◾ Väljasõidu hoiatus

◾ Parkimisandurid ees ja taga

◾ Püsikiirusehoidja 

 

Täiendava lisavarustusena on saadaval

◾ Parkimisassistent

◾ Suunajoonedega tahavaatekaamera

◾ Cruise Assist Plus(parema ohutuse tagamiseks)

◾ Hädaabiassistent

◾ Pimenurga hoiatussüsteem (kahepoolne)

◾ Väljasõidu hoiatus

◾ Pööramise abisüsteem

 

Rohkem infot saab meie lähimast esindusest või meiega ühendust võttes.

info@keilma.ee

+372 605 2000