HydroDrive - lülitatav hüdrauliline esivedu

HydroDrive - lülitatav hüdrauliline esivedu

HydroDrive - lülitatav hüdrauliline esivedu

08.01.2024 Topused.ee

 

MAN HydroDrive on uuenduslik lahendus, mis võimaldab veokitel ületada keerulisi maastikke ja libedaid teid, mõjutamata nende kütusekulu või kandevõimet. HydroDrive on sisse lülitatav esisillavedu, mis töötab õlipumba ja esirataste hüdromootorite abil. Täpsemalt saavad esirattad lisajõudu õlirõhu abil, mida tekitab käigukasti küljes olev pump. Süsteem pakub mitmeid eeliseid võrreldes tavalise esisillaveolise veokiga.

HydroDrive funktsiooni saab sisse ja välja lülitada sõidu ajal, vastavalt olukorrale. Kui HydroDrive on välja lülitatud on veok tavaline tagaveoline, sest hüdromootorid ei tekita mingit lisahõõrdumist. See tähendab, et kütusekulu ei suurene ja veoki mass ei kasva. Kui HydroDrive on sisse lülitatud, saab veok rohkem jõudu ja haarduvust, mis aitab tal ületada näiteks pori, lund või jääd. MAN HydroDrive suudab tekitada kuni 14 500 Nm pöördemomenti esiratastele, mis on oluliselt rohkem kui tavalisel esisillaveolisel sõidukil. Samuti on võimalus kasutada diferentsiaalilukku, mis parandab veoki juhitavust ja manööverdusvõimet.

                                            

MAN HydroDrive on saadaval MAN TGX ja MAN TGS veokimudelitel, mis on mõeldud rasketeks ja keerukateks ülesanneteks. See on ideaalne valik juhtidele, kes vajavad oma töös paindlikkust, usaldusväärsust ja ohutust. HydroDrive on tõestanud oma väärtust erinevates valdkondades, nagu näiteks ehitus, metsandus, põllumajandus, kaevandus, tuletõrje ja sõjavägi. Hüdrostaatiline süsteem on tulevikku suunatud lahendus, mis tagab eelkõige efektiivse ja usaldusväärse töö.

 

Kui Sa tunned, et see abimees on Sinu arsenalist puudud, siis võta meiega ühendust!

Email: info@keilma.ee

Tel: +372 605 2000